GARMANN nema u svojoj ponudi standardne kolekcije nameštaja, već sve proizvode radi za poznatog kupca po sistemu personalizovanih rešenja prilagođenih potrebama krajnjih korisnika.

Vaša uloga i značaj prilikom projektovanja i dizajniranja je izuzetno važna. Uz Vaše angažovanje prilikom izrade idejnog rešenja, naš proizvod će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja, estetske i funkcionalne zahteve, a cena će se uklopiti u planirani budžet.

S druge strane, GARMANN tim će svojim stručnim savetima, predlozima, dugogodišnjim iskustvom osigurati da napravite pametan izbor i opredelite se za optimalnu varijantu. Osim projektovanja, naša obaveza je i kompletna tehnička priprema, proizvodnja, transport i montaža uz poštovanje ugovorenih rokova isporuke. Uz sve naše proizvode, pored fakture, dobićete i pisanu petogodišnju garanciju.

Informacije o načinima plaćanja, kao i uslovima garancije pročitajte na odgovarajućim stranama.

Savete za kupovinu konkretnih kategorija nameštaja pročitajte u odgovarajućim odeljcima u nastavku.

 1. Ukoliko ste negde naišli na fotografiju, katalog, sajt sa kuhinjom ili nekim njenim delom koji Vam se dopada, bilo bi jako korisno da to sačuvate i predate nam prilikom prve posete nekom od naših salona ili dostavite prilikom slanja upita;
 2. Pre dolaska u naš izložbeno-prodajni salon, Molimo Vas napravite provizornu skicu prostora sa približnim merama, grubim položajem izvoda za dovod i odvod vode, monofaznih i trofaznih utičnica, kao i odvoda za aspiraciju. To će pomoći da od samog početka izrade idejnog rešenja Vaše kuhinje povedemo računa o objektivnim mogućnostima i ograničenjima prostora;
 3. Prepoznajte kojem tipu kuhinje odgovara Vaš prostor:
  Na jednom zidu

  Na jednom zidu

  Na dva suprotna zida

  Na dva suprotna zida

  Na dva susedna zida

  Na dva susedna zida

  Sa ostrvom

  Sa ostrvom

  U obliku slova U

  U obliku slova U

  U obliku slova G

  U obliku slova G

 4. Razmislite o izboru između ugradne i samostojeće bele tehnike, njenim dimenzijama i karakteristikama, vodeći računa o izvedenim priključcima za električne i vodovodne instalacije.
 5. Izaberite jedan od naših izložbeno – prodajnih salona i posetite nas ili nam pošaljite zahtev za davanje ponude.

 1. Ukoliko ste negde naišli na fotografiju, katalog, sajt sa plakarom sa kliznim vratima ili nekim njegovim delom koji Vam se dopada, bilo bi jako korisno da to sačuvate i predate nam prilikom prve posete nekom od naših salona ili dostavite prilikom slanja upita;
 2. Pre dolaska u naš izložbeno-prodajni salon, molimo Vas napravite provizornu skicu prostora sa približnim merama, naročito vodeći računa o nekim mogućim specifičnostima kao što su postojanje bočnih zidova, radijatorskih cevi i grejnih tela, prisustvo greda, stubova i slično. To će pomoći da od samog početka izrade idejnog rešenja Vašeg američkog plakara povedemo računa o objektivnim mogućnostima i ograničenjima prostora;
 3. Prepoznajte kojem tipu kliznog plakara odgovara Vaš prostor:

  Na jednom zidu

  Linijski unutar udubljenja u zidu

  Na dva suprotna zida

  Linijski sa jednom bočnom stranom

  Na dva susedna zida

  Linijski u prostoru

  Sa ostrvom

  Ugaoni

  U obliku slova U

  Walk-in

  U obliku slova G

  Garderobna soba

 4. Molimo Vas da razmislite o svojim potrebama za odlaganjem pojedinih vrsta svojih stvari, što će značajno uticati na unutrašnju organizaciju plakara sa kliznim vratima. Obratite pažnju na potreban broj fioka, broj polica za odlaganje stvari slaganjem, na količinu i odnos dugih i kratkih stvari za odlaganje kačenjem, dimenzije nestandardnih (gabaritnih) stvari koje bi ste želeli da odložite (koferi, skije, usisivač, daska za peglanje, merdevine i sl.)
 5. Izaberite jedan od naših izložbeno – prodajnih salona i posetite nas ili nam pošaljite zahtev za davanje ponude

 1. Ukoliko ste negde naišli na fotografiju, katalog, sajt sa komadnim nameštajem u spavaćoj, radnoj, dnevnoj, dečijoj sobi koji Vam se dopada, bilo bi jako korisno da to sačuvate i predate nam prilikom prve posete nekom od naših salona ili dostavite prilikom slanja upita;
 2. Pre dolaska u naš izložbeno-prodajni salon, molimo Vas napravite provizornu skicu prostora sa približnim merama, naročito vodeći računa o nekim mogućim specifičnostima kao što su postojanje radijatorskih cevi i grejnih tela, prisustvo greda, stubova, parapetnih potprozorskih dasaka, utičnica i prekidača.To će pomoći da od samog početka izrade idejnog rešenja Vašeg nameštaja povedemo računa o objektivnim mogućnostima i ograničenjima prostora;
 3. Izaberite jedan od naših izložbeno – prodajnih salona i posetite nas ili nam pošaljite zahtev za davanje ponude

 1. Nakon što ste dobili naše idejno rešenje i ponudu sa detaljnim opisima koja Vam je prihvatljiva, zaključujemo tipski kupoprodajni ugovor koji sadrži predračunsku vrednost i tačan rok isporuke. Tom prilikom potrebno je uplatiti beskamatni avans u visini od 70% ugovorene vrednosti.
 2. U roku od naredna 2 do 3 radna dana, naše stručno osoblje, u dogovoru sa Vama, izlazi na lice mesta i vrši precizno merenje i snimanje prostora za ugradnju. Postoji mogućnost izlaska naše ekipe na kontrolno merenje, bez uplate avansa, ali uz odgovarajuću nadoknadu, po važećem cenovniku. U slučaju da se nakon toga opredelite za kupovinu naših proizvoda, taj iznos će biti uračunat u ugovoreni avans od 70%.
 3. Na osnovu tačnih mera izrađujemo projekat, po potrebi korigujemo idejno rešenje i predračunsku vrednost ponude. Nakon što dobijemo Vašu pisanu saglasnost na taj projekat, pristupamo tehničkoj pripremi i proizvodnji.
 4. Nekoliko, a najkasnije jedan dan pre ugovorenog roka isporuke potrebno je isplatiti ostatak ugovorene vrednosti. Tom prilikom dogovaramo precizno vreme dolaska naših montažera.
 5. Po završetku isporuke i ugradnje naših proizvoda, svojim potpisom na otpremnici potvrđujete prijem ugovorenog nameštaja. Naše avansne račune, fakturu, kao i garantni list šaljemo Vam poštom.