U projektovanju i izradi GARMANN spavaćih soba, osim punoj udobnosti, koja se podrazumeva, veliku pažnju posvećujemo funkcionalnosti i optimalnom iskorišćenju prostora.

Naša velika prednost je mogućnost da na jednom mestu kupite sve što Vam je potrebno za spavaću sobu: krevete, dušeke, jastuke, garderobere, noćne ormariće, toaletne stolove, rasvetu, ogledala… Upotreba materijala iste vrste i dezena za različite komade nameštaja omogućava da čitav prostor deluje kao skladna celina.

Veliki izbor materijala u ponudi i stručna pomoć naših projektanata omogućuju da nameštaj u celoj spavaćoj sobi bude odraz Vaših afiniteta i potreba, kako bi se u tom prostoru prijatno osećali.

Kao i za sve druge vrste GARMANN nameštaja, naše višegodišnje iskustvo i garantni rok u trajanju od 5 godina obezbeđuje Vaš miran san u svakom smislu.


Dodatne informacije

U projektovanju i izradi kreveta, GARMANN se uvek rukovodi funkcionalnošću i komforom. Dimenzije, dizajn, izbor materijala i završna obrada mogu se prilagoditi Vašim željama i potrebama, vodeći računa o izgledu ostalog nameštaja u spavaćoj sobi. U ponudi imamo različita rešenja kreveta za jednu osobu (singl) i bračnih kreveta, sa ili bez fioka.

Ukoliko želite, pružamo Vam mogućnost da, uz našu pomoć, izaberete i nabavite dušek odgovarajuće vrste i dimenzija, koji isporučujemo zajedno sa krevetom.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

U sklopu kreveta, po potrebi projektujemo i izrađujemo i noćne ormariće sa pratećom rasvetom. Osim što su maksimalno prilagođeni Vašim potrebama i navikama, materijali, dezeni i završna obrada mogu biti isti kao i kod ostalog nameštaja u Vašoj spavaćoj sobi.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

U spavaćim sobama, često projektujemo i izrađujemo i toaletne stolove sa pratećim ogledalima i rasvetom. Materijali, dezeni i završna obrada mogu biti isti kao i kod ostalog nameštaja u Vašoj spavaćoj sobi. Podrazumeva se da je i ova vrsta naših proizvoda u potpunosti prilagođena Vašim potrebama i navikama.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

Garderober je najčešće sastavni deo spavaće sobe. Osim plakara sa kliznim vratima projektujemo i prizvodimo i plakare sa vratima na šarke. Bez obzira na konkretni tip plakara, njihov unutrašnji raspored je maksimalno prilagođen Vašim potrebama, a materijali, dezeni i završna obrada mogu biti isti kao i kod ostalog nameštaja u Vašoj spavaćoj sobi.

Saznajte više o mogućim rešenjima garderobnih ormana »