GARMANN kuhinje po meri su dizajnirane namenski za Vaš prostor. Mogu biti urađene ili po vašem nacrtu, ili po projektu naših arhitekata.

U zavisnosti od Vaših potreba i planiranog budžeta pomažemo Vam da napravite odgovarajući izbor iz široke lepeze raznovrsnih materijala u ponudi.

Bez obzira da li se opredelite za neku od standardnih, ekonomčnih varijanti ili za ekskluzivno rešenje, funkcionalnost i kvalitet GARMANN kuhinja se podrazumeva.

Petnaestogodišnje iskustvo u proizvodnji i montaži nameštaja, kao i garantni rok u trajanju od 5 godina dobra su preporuka za kvalitet naših proizvoda.


Dodatne informacije

Postoje 6 glavnih tipova kuhinja, u zavisnosti od veličine i oblika prostorije:

  • 1. Na jednom zidu;
  • 2. Na dva suprotna zida;
  • 3. Na dva susedna zida;
  • 4. Sa ostrvom;
  • 5. U obliku slova „U“;
  • 6. U obliku slova „G“.

Praktični saveti za uspešan izbor i kupovinu kuhinje »

Kombinacija materijala i boja na vidnim delovima kuhinje u najvećoj meri utiču na dizajn i estetiku. U zavisnosti od Vaše želje, kuhinjske frontove izrađujemo od univera, furniranog medijapana, medijapana lakiranog poliuretanskim bojama, stakla u boji, kao i masivnog drveta.

Personalizujte finalni izgled svoje kuhinje izborom konkretnog tipa ručice iz naše široke ponude.

Pogledajte dezene i materijale u našoj ponudi kuhinjskih frontova »

Radne ploče prilagođavamo vašim potrebama i dizajnu kuhinje. Izrađujemo ih od univera (Kaindl, Egger), kompozitnih materijala (Corian®, Kerrock®, Granmatrix, Rauvisio), stakla (kaljeno, emajlirano), kamena (granit, mermer), nerdjajućeg čelika – inoxa, kao i masivnog drveta. U njih ugrađujemo odgovarajuće slavine i sudopere od različitih materijala po Vašem izboru.

Pogledajte dezene i materijale u našoj ponudi radnih površina »

Funkcionalnost i kvalitet kuhinje tokom perioda eksploatacije najviše zavise od izbora okova. Zbog garantnog roka u trajanju od 5 godina koji dajemo, nudimo Vam isključivo okove vodećih proizvođača iz Nemačke (Hettich i Hafele) i Austrije (Blum) čuvenih po pouzdanosti dugovečnosti svojih proizvoda zahvaljujući primeni najsavremenijih tehnologija.

Pogledajte okove koje imamo u ponudi »

Dodatna oprema i rasveta olakšavaju korišćenje i povećavaju funkcionalnost kuhinje. Svakodnevnu upotrebu bitno će vam olakšati posude za začine, držači tanjira i escajga, protivklizna podloga, žičana galanterija, elementi za odlaganje otpada, komponente za držanje i upotrebu malih kućnih aparata i brojni drugi praktični dodaci.

Moderne, ugradne svetiljke na kuhinjskim elementima poslužiće ne samo svojoj osnovnoj funkciji, nego i dodatno doprineti estetici.

Pogledajte fotografije dodatne opreme » Pogledajte fotografije rasvete »

Ukoliko želite, pružamo Vam mogućnost da, uz našu pomoć, izaberete i nabavite odgovarajuću ugradnu tehniku. Nju isporučujemo i montiramo zajedno sa kuhinjskim elementima, čime izbegavate rizik da izabrani model ne odgovara u potpunosti Vašoj kuhinji.

U svojoj ponudi imamo ugradnu tehniku sledećih proizvođača: Bosch, Siemens,Franke, Miele, LG, Samsung, Ariston, Gorenje, Eurolux, Faber i drugih.

Pogledajte fotografije tehnike »