Pored standardnih proizvoda, GARMANN nudi projektovanje i izradu drugog komadnog nameštaja. Naši prodavci će Vam pomoći da isključivo prema svojim potrebama, zahtevima, raspoloživom prostoru, kao i postojećem ambijentu definišete izgled i funkcionalnost svakog elementa.

U svojoj dugogodišnjoj praksi odgovorili smo na mnoge zahteve i proizveli različite delove nameštaja kao što su: kupatilski nameštaj, komode, cipelarnici, čiviluci, klub stolovi, tv komode (media set), biblioteke, klupe za sedenje, šank pultovi, obloge zidova, radijatorske maske, paravani, vonoteke, prijemni pultovi, čekaonice, nameštaj za sajamske štandove, specijalizovane prodavnice, hotelski nameštaj, nameštaj za ugostiteljske objekte, itd.


Dodatne informacije

Obzirom da je reč o nameštaju koji je često malih gabarita i nepravilnog oblika, a da mora da odgovori na zahteve vlažne sredine i intenzivne upotrebe, važno je da izboru kupatilskog nameštaja posvetite posebnu pažnju i da projektovanje i izradu poverite iskusnim profesionalcima.

GARMANN svojim konceptom pravljenja nameštaja po meri uspešno rešava probleme uklapanja sa postojećim ambijentom i sanitarijama, odnosno tehnikom.

Prema Vašoj želji kupatilski nameštaj koji pravimo može biti opremljen najsavremenijom LED rasvetom i pratećom opremom (senzori na pokret, bežični prekidači, prigušivači osvetljenja).

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

U skladu sa važećim standardima koji regulišu ovu oblast, prema veličini hotelskih soba i idejnom projektu, odnosno projektu enterijera isporučujemo kompletna rešenja kako u vidu nameštaja, tako i u vidu ugradne tehnike i rasvete.

Osim izrade novog nameštaja za hotele, zahvaljujući velikom broju aktuelnih, savremenih materijala i dezena koje imamo u svojoj ponudi, u prilici smo da postojeći hotelski nameštaj servisiramo i modernizujemo što omogućava kraće rokove isporuke i značajnu uštedu.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

Ova vrsta nameštaja ima veoma raznoliku primenu. U zavisnosti od prostorije i namene predlažemo idejno rešenje, konkretnu vrstu materijala iz širokog asortimana, kao i optimalnu vrstu okova u skladu sa funkcijom.

TV komoda ili media set (za smeštanje brojnih tehničkih uređaja) predstavlja nezaobilazni komad nameštaja u svakom stambenom prostoru. Ovaj nameštaj GARMANN proizvodi po meri u zavisnosti od raspoloživog prostora i dimenzija uređaja.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

U poređenju sa drugim nameštajem u stanu, cipelarnik je često neopravdano zanemaren, iako je vrlo značajan za opštu higijenu i urednost svakog doma. Naše preporuke zasnovane na dugogodišnjem iskustvu u projektovanju nameštaja po meri pomoći će Vam da na elegantan i praktičan način rešite problem odlaganja svih vrsta obuće.

Zahvaljujući najsavremenijim tehničkim rešenjima, GARMANN cipelarnici ne remete funkciju prostorije (najčešće predsoblja), a svojim dizajnom se uklapaju u postojeći ambijent.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »