GARMANN ugradne plakare sa kliznim vratima proizvodimo prema dimenzijama Vašeg prostora i Vašim ličnim potrebama jer samo tako postižete maksimalno iskorišćenje i funkcionalnost.

Ukoliko to oblik prostorije dozvoljava, klizni plakar ili, kako se često u praksi naziva, američki plakar, izrađuje se od zida do zida i od poda do plafona.

Naši iskusni dizajneri će Vam pomoći da napravite pravu kombinaciju materijala i dezena iz naše raznovrsne ponude.

Petnaestogodišnje iskustvo u proizvodnji i montaži nameštaja, kao i garantni rok u trajanju od 5 godina preporuka su za kupovinu naših ugradnih plakara po meri.


Dodatne informacije

Postoji šest glavnih tipova kliznih plakara u zavisnosti od oblika raspoloživog prostora:

  • 1. Linijski unutar udubljenja u zidu
  • 2. Linijski koji se samo jednom bočnom stranom naslanja na zid
  • 3. Linijski u prostoru
  • 4. Ugaoni
  • 5. Walk-in
  • 6. Garderobna soba

Praktični saveti za uspešan izbor i kupovinu ugradnih plakara sa kliznim vratima »

Klizna vrata na plakarima proizvodimo sa ispunama od različitih vrsta materijala u brojnim dezenima. Frontove izrađujemo od univera, stakla, ogledala, kože, ratana, bambusa, tapeta, tekstila, … To omogućava praktično neograničeni broj kombinacija u skladu sa ambijentom i vašim željama.

Klizna vrata možete poručiti i kao poseban proizvod, za pregrađivanje prostorija ili maskiranje postojećih degažmana, odnosno ormana. Pored značajne novčane uštede, tako biste oplemenili enterijer uz istovremeno povećanje raspoloživog prostora ispred plakara.

U zavisnosti od vrste ispune i širine raspoloživog prostora, klizna krila se mogu raditi i za nestandardne visine tavanice do 3,5 metara.

Pogledajte dezene i materijale u našoj ponudi frontova plakara »

Organizacija unutrašnjosti plakara, odnosno, raspored i broj fioka, polica, garderobnih šipki, liftova za garderobu, pantalonarnika, kravatarnika, cipelarnika i slično isključivo zavisi od Vaših konkretnih potreba za odlaganjem stvari i namene plakara.

Bilo da je reč o kancelarijskom, kuhinjskom ili kupatilskom plakaru, garderoberu ili ostavi, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, pomoći ćemo Vam da uobličite svoje potrebe i dođete do optimalnog rešenja.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

GARMANN primenjuje klizne sisteme sa najkvalitetnijim komponentama uglednih svetskih proizvođača (INDECO, RAMTRACK, RENIN CORP., ASTIN). Točkići sa kotrljajućim ležajevima i šine precizne izrade garantuju bešumnu, trajnu i jednostavnu upotrebu. Vidne delove okova nudimo od dve vrste materijala. Aluminijumski profili su završno obrađeni eleksažom u više različitih nijansi. Čelični rukohvati mogu biti emajlirani (jednobojni) ili presvučeni folijom u nekom od drvnih dezena.

Zahvaljujući inovativnim rešenjima GARMANN kliznih sistema moguća je ugradnja u potkrovljima, odnosno ispod kosih tavanica. Na taj način maksimalno je iskorišćen prostor, što je još jedna prednost u odnosu na tradicionalni nameštaj.

Pogledajte klizne sisteme u ponudi »