Za razliku od onih koji u svojoj ponudi imaju isključivo nameštaj unapred određenih dimenzija, GARMANN sav kancelarijski nameštaj proizvodi isključivo prema zahtevu kupca, potrebnom broju radnih mesta i raspoloživom prostoru. Fleksibilnost našeg koncepta omogućava da nameštaj koji izrađujemo, vrlo lako prilagodimo postojećem ambijentu primenom istih materijala, zadržavanjem stila i poštovanjem zadatih dimenzija. U svemu tome nudimo pomoć naših projekatanata.

U slučaju potrebe kompletnog opremanja prostora, uz Vašu pomoć, prvo definišemo idejno rešenje, a zatim nudimo isporuku i montažu podova, pregradnih zidova, paravana, servisnih prostora (čajnih kuhinja, ostava, garderobera, trpezarija, itd.). Osim upotrebe materijala koji su uobičajeni za ovakvu vrstu proizvoda, u izradi GARMANN kancelarijskog nameštaja koristimo modernije materijale, kao što su inox, kaljeno staklo, Kerrock®, prirodan kamen, puno drvo (masiv)…


Dodatne informacije

Radne i konferencijske stolove, kao i mobilne kasete sa fiokama proizvodimo u različitim nivoima kvaliteta i završne obrade. To, pre svega, zavisi od potreba i namena radnih mesta.

Nudimo radne površine od univera, furniranog medijapana, medijapana lakiranog poliuretanskim bojama, kaljenog stakla, kao i masivnog drveta. Podkonstrukcija stolova može biti izrađena od univera, medijapana, aluminijuma, čelika, inoxa ili materijala po Vašem izboru.

Neke od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

Ormari i police predstavljaju obavezan komad nameštaja u svakoj kancelariji. Njihov izgled i dimenzije prilagođavamo veličini registratora, klasera, odnosno dokumentacije koja se odlaže. U izradi koristimo konstruktivna rešenja koja omogućavaju lako pomeranje polica po visini u toku perioda eksploatacije direktno od strane korisnika, bez potrebe naše naknadne intervencije.

Elementi kancelarijskog nameštaja mogu biti zatvoreni klasičnim vratima na šarke, kliznim vratima ili potpuno otvoreni. Opciono nudimo mogućnost kontaktnog ili beskontaktnog zaključavanja.

Neke od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

Pod uticajem trendova iz inostranstva, kancelarijski prostor je sve češće organizovan kao jedna velika prostorija („open space“). Ipak, poželjno je da i ovakvi prostori imaju izvesnu fleksibilnost u smislu mogućnosti podele na manje celine, potpuno ili delimično odvojene od glavnog prostora. Na taj način moguće je urediti prostorije za posebne namene, kao što su sobe za sastanke, konferencijske sale, prostorije za obuku zaposlenih, priručne kuhinje i slično.

GARMANN proizvodi ove elemente u vidu pregradnih fiksnih zidova ili mobilnih paravana. Pregrade izrađujemo od materijala i dezena po Vašem izboru, što omogućava usklađivanje sa ostalim elementima kancelarijskog nameštaja.

Neke od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »