Naš koncept da nameštaj u potpunosti prilagodimo zahtevima korisnika, pa i onih najmlađih, najbolje dolazi do izražaja u projektovanju i izradi GARMANN dečijih soba.

Prilagođene polu i uzrastu, veselih boja, originalnog dizajna, naše dečije sobe veoma brzo i lako postaju deo sveta mališana u kojima oni rado borave.

Puno pažnje posvećujemo sigurnosti Vaše dece kako upotrebom ekološki prihvatljivih materijala, tako i prilagođenim dizajnom, odnosno specifičnim konstruktivnim rešenjima.

Za male prostorije moguća je dodatna ušteda prostora izradom i kombinovanjem delova nameštaja koji imaju višestruku funkciju.


Dodatne informacije

GARMANN se u projektovanju i izradi kreveta za dečije sobe, prvenstveno rukovodi funkcionalnošću i maksimalnim iskorišćenjem životnog prostora najmlađih članova Vaše porodice. Dimenzije, forma, izbor materijala i boja, kao i završna obrada prilagođeni su Vašim željama i potrebama, istovremeno vodeći računa o prijatnom osećanju deteta dok boravi u svom „carstvu“. U ponudi imamo različita rešenja kreveta, odnosno kreveta na sprat, čiji sastavni delovi mogu biti i garderober, radni sto, police i sanduk za igračke.

Ukoliko želite, pružamo Vam mogućnost da, uz našu pomoć, izaberete i nabavite odgovarajući anatomski dušek u standardnoj ili vanstandardnoj dimenziji.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

Kod projektovanja garderobera za dečije sobe polazimo od principa fleksibilnosti i produžene upotrebe sa ciljem da se svaki komad nameštaja može lako prilagoditi novonastalim potrebama Vašeg deteta tokom perioda odrastanja.

Osim plakara sa kliznim vratima prizvodimo i ormane sa vratima na šarke. Bez obzira na konkretni tip garderobera, njihov unutrašnji raspored je maksimalno prilagođen potrebama deteta, a materijali, dezeni i završna obrada mogu biti isti kao i kod ostalog nameštaja u dečijoj sobi.

Saznajte više o mogućim rešenjima garderobnih ormana u dečijoj sobi »

Osim za igru i slobodno vreme, dečija soba mora da bude i mesto na kome će Vaše dete moći nesmetano da uči. To znači da je radni sto obavezni deo nameštaja. U zavisnosti od raspoloživog prostora i uzrasta deteta nudimo Vam mnogobrojna rešenja koja sadrže fioke, police, elemente za odlaganje, nosače monitora i kućišta računara, štampača i slično.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »

Obavezni komad nameštaja u svakoj dečijoj sobi su police. Osim za odlaganje knjiga i školskog pribora, služe i za smeštanje igračaka, sportskih rekvizita i brojnih sitnica. Dinamični raspored u različitim bojama, dimenzijama i oblicima oplemeniće životni prostor Vašeg mališana. Police mogu biti postavljene samostalno na zidu, a po potrebi mogu biti u sklopu ormana ili kreveta.

Neka od mogućih rešenja pogledajte u našoj galeriji »